Aysel Erdemoğlu Anadolu Lisesi

WEB https://ayselerdemoglu.meb.k12.tr
Adres : SUGÖZÜ KÖYÜ ATATÜRK MEVKİİ ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR SK. NO 3 İÇ KAPI NO 2 BESNİ / ADIYAMAN
VİZYON : Öğrencilerin sürekli tercih ettikleri, bütün okulların imrenerek baktıkları, demokratik kurallara uygun eğitim-öğretim verdikleri, çalışanlarının bütün isteklerini karşılayabilen bölgenin en iyisi olmak.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnklaplarına bağlı dünyamızın ve ülkemizin bilimsel, sosyal ve kültürel yapısını bilen ve geliştirmeye çalışan; yeniliklere açık, insan haklarına saygılı, vatanını, milletini sevmeyi ilke edinen bilim insanı yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Yabancı Dil : İNGİLİZCE,ALMANCA
Isınma : KALORİFER-DOĞALGAZ
Pansiyon :
Servis : VAR
Ulaşım : İL MERKEZİNE 15 DAKİKADA BİR DOLMUŞLA ULAŞIM İMKANI VAR.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNDE YENİKENT MEVKİİNDE İLİMİZ ADIYAMAN´A DA 45KM MESAFEDEDİR
Kontenjan Bilgileri : 642
Taban-Tavan Puan Bilgileri : OKULUMUZ YEREL YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALMAKTA OLUP 2018 YILINDA 88; 2019 YILINDA 85; 2020 YILINDA 85 TABAN PUANLARIYLA YERLEŞTİRME YAPILMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :